Odšťavňovač – moštovací hrnec vám zajistí 100% přírodní šťávu
Pitný režim je velmi důležitý a každý z nás by si měl dávat velký pozor, jaké tekutiny do svého organismu dostává. Především sycené šťávy ze supermarketů a přeslazené džusy mohou naše zdraví postupně doslova zdevastovat! Proto je vhodné vsadit vše na zcela přírodní produkty, tedy vámi vytvořenou šťávu z ovoce. I u těch nejdražších nápojů v obchodě totiž tuto jistotu mít nebudete. K výrobě pravého kvalitního domácího moštu vám stačí jediné. Moštovací parní hrnec pro klasickou výrobu domácích moštů, který si v následujících řádcích představíme a přidáme i návod na jeho používání.
Zdroj obrázku: pro-styl.cz
Moštovací parní hrnec zajistí 100% přírodní šťávu
Domácí parní moštovací hrnec dokáže připravit kvalitní přírodní mošt ryze přírodní cestou. Ovoce se v něm přímo nelisuje, ale zpracovává důmyslnou metodou, jejímž základem je působení horké páry na jeho konzistenci. Díky působení horké páry se z ovoce uvolňuje kýžená šťáva, která je zachycována v jednom z dílů parního hrnce a následně odebírána. Vy tak budete mít jistotu, že se jedná o zcela unikátní přírodní produkt, v němž nebudou žádné přidané látky.
Zdroj obrázku: pro-styl.cz
Vysoce kvalitní produkt
Parní moštovací hrnec je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Disponuje navíc zesíleným sendvičovým dnem, jež zajistí maximální pevnost a vysokou odolnost vůči mechanickým vlivům. Celá sestava má celkem 4 díly, přičemž celkový objem hrnce činí 8 litrů. Použít jej budete moci na všechny druhy plotének včetně nejmodernějších indukčních varných desek.
Jakékoli ovocné šťávy za bezkonkurenční cenu
Ovocné šťávy mohou pocházet v podstatě z jakéhokoli ovoce. Klasiku představují jablka, nicméně vynikající jsou i ostružinové, borůvkové, malinové a jiné. Fungování hrnce je jednoduché a návod mimo tohoto článku nejdete i přímo v balení. Hrnec vyjde na 736 korun a zakoupit si jej můžete v eshopu pro-styl.cz.
Zdroj obrázku: pro-styl.cz
Zdroj náhledového obrázku: pro-styl.cz
Zajímá mě vše okolo zdraví. O své zkušenosti z této oblasti se rád podělím.