Vyzkoušejte nápoj na pročištění plic — Budete dýchat jako nový člověk
Virová a bakteriální onemocnění dýchacích cest jsou v dnešní době běžné. Abyste si pomohli k lepšímu dýchání, připravte si nápoj na čištění plic s česnekem a zázvorem. A nechutná to vůbec špatně.
Chronická obstrukční plicní nemoc
Mnoho jedinců má kvůli velkému znečištění ovzduší rakovinu plic, neustupující a intenzivní dýchací problémy, astma, mrtvici, srdeční infarkt a stálou obstrukční infekci plic (CHOPN). Tuto nemoc často způsobují výfukové výpary a vdechování spor plísní. Nemoc vzniká soustavně a pravidelně postihuje dynamické a neaktivní kuřáky nebo osoby pracující v prašném prostředí. Může být také způsobena pravidelnými respiračními onemocněními, které vás provázely v dětství.
Běžné příznaky
- Zhoršující se dušnost
- Pocit tíhy na hrudi
- Ucpaná dýchací trubice
- Častý kašel
- Sípání
- Chrápání
- Chronická únava
- Náhlé selhání dýchání
Čištění plic se zázvorem
Podle konvenční čínské farmacie zázvor vyhání chlad, zahřívá plíce, tlumí kašel, zastavuje zvracení, harmonizuje vstřebávání, pomáhá při žaludečních chorobách a podporuje pevný imunitní systém. Působí preventivně proti nachlazení, rýmě, infekcím a bakteriálním onemocněním. Kromě toho může nabídnout pomoc při onemocnění jater, rakovině, přecitlivělosti a astmatu.
Čištění plic česnekem
Česnek má vliv na snížení škodlivé hladiny LDL cholesterolu. Kromě toho vykazuje účinný antimikrobiální pohyb proti parazitům, mikroskopickým organismům, houbám a plísním. Snižuje tlak v krvi, má vliv na hubnutí a má solidní protizánětlivé vlastnosti. Obsahuje antioxidant alicin, který spolehlivě ničí volné radikály. Má vliv na astma a alergie. Jak si připravit nápoj na čištění plic?
Složení:
- Nápoj na pročištění plic si můžete s přehledem připravit i doma
- 2 hrnky vody
- 10 g mletého nového zázvoru
- 2 stroužky česneku
- 3 zrnka pepře
- 1 stroužek skořice
- 1 stroužek chilli
- med na dochucení
Nalijte vodu do hrnce a přidejte všechny suroviny ze seznamu kromě medu. Nápoj nechte 10 minut provařit na mírném plameni, poté ho sceďte, po mírném vychladnutí oslaďte medem a dejte si ho ideálně ráno na prázdný žaludek. V každém případě ho konzumujte ochutnávejte postupně během celého dne.
Zdroje info: ireceptar.cz, dobrezdravi.cz
Náhledové foto: Pixabay